Autobedrijf Kiers

Volvo specialist Groningen

Plan een afspraak in

Airco Service

Een airco is tegenwoordig standaard in de meeste auto's en niet alleen prettig in de zomer, om te koelen, maar ook in de winter om beslagen ruiten te voorkomen. Een Airco heeft wel onderhoud nodig om goed te kunnen functioneren. Je merkt het pas als de werking sterk afneemt en de auto niet meer aangenaam koel krijgt. Waarom heeft een Airco (preventief) onderhoud nodig? Het koudemiddel in de airco neemt door verlies en verdamping jaarlijks af met 8% tot 10%, de koelcapaciteit van de airco wordt minder, waardoor de temperatuur in de auto steeds langzamer daalt.

Garage Kiers heeft haar eigen Airco services en zorgt ook voor preventief onderhoud tijdens een beurt of als de airco niet meer goed functioneert. Belangrijk is om eerst een diagnose te stellen voordat het systeem weer wordt gevuld. Een lekke verdamper of slangen kan een oorzaak zijn en dat moet eerst onderzocht worden met een lek detectie.


Het systeem wordt volledig leeg gepompt en het koelmiddel wordt opgeslagen voor hergebruik. Daarna wordt het gehele systeem volgens de specificaties gevuld en getest.


Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Autobedrijf Kiers

Contact informatie

Plan een afspraak in
Routebeschrijving naar deze locatie

Openingstijden

ma 08:00–17:00
di 08:00–17:00
wo 08:00–17:00
do 08:00–17:00
vr 08:00–17:00
za Op afspraak

Zekerheid

Autobedrijf Kiers  staat garant voor de betrouwbaarheid en veiligheid van onze occasions. Ze worden voor aflevering nauwkeurig geïnspecteerd. Waar nodig worden ze vakkundig met originele of kwalitatief gelijkwaardige onderdelen gerepareerd.

Periodiek Onderhoud

Op termijn behoeft elke auto onderhoud. Dit kunnen we in onze werkplaats vakkundig voor u uitvoeren. Ook het verzorgen van APK hoort tot onze bedrijfsvoering. Dit geldt ook voor de service van uw airco.

Autobedrijf Kiers nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Website door De Raaf Media