Autobedrijf Kiers

Volvo specialist Groningen

Reparaties & Onderhoud

Onderhoud

Doordat garage Kiers gespecialiseerd is in Volvo, en daardoor de techniek en achtergrond van Volvo beter kent, Is garage Kiers goed in het uit voeren van preventief onderhoud. 

Auto's worden steeds complexer en zitten tegenwoordig vol met elektronica en computers. Garage Kiers heeft jonge gespecialiseerde monteurs in dienst die jaarlijks bijgeschoold worden op de nieuwste technieken en ontwikkelingen.  Er wordt niet bezuinigd op goed gespecialiseerd gereedschap en diagnose appratuur.

Garage Kiers heeft de meest gangbare Volvo onderdelen in huis. Daardoor kunnen wij snelle services en reparatie uitvoeren. Bij vervanging van vloeistoffen en oliën wordt zorgvuldig rekening gehouden met de specificaties van de auto, voor het optimaal functioneren van de motor en de auto.

Voorkomen van onnodige reparaties en storingen door preventieve controle en onderhoud betaald zich uit eindelijk terug.

Reparatie

Heeft uw auto een storing of nog vervelender de auto laat u staan, neem dan direct contact op met Garage Kiers. In de meeste gevallen kunnen wij telefonisch al een diagnose stellen en/of u zelf veilig naar de garage kan rijden of niet. Rij nooit door met een storing of vreemde geluiden die onder de motorkap vandaan komen. Dat kan de schade verergeren en de kosten dus verhogen voor de reparatie. U krijgt altijd een leenauto mee, indien beschikbaar, zodat uw mobiel blijft terwijl uw auto wordt gerepareerd.

Omdat wij merk specialist zijn hebben wij erg veel specifieke kennis in huis van Volvo en toegang tot een netwerk van goede gebruikte, gereviseerde en nieuwe onderdelen. Wij zullen altijd met de klant afstemmen als er grote reparaties nodig zijn en adviseren wat de beste of voordeligste reparatie is, rekening houden met de staat en leefdijd van de auto en uiteraard uw budget.


Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Autobedrijf Kiers

Contact informatie

Routebeschrijving naar deze locatie

Openingstijden

ma 08:00–17:00
di 08:00–17:00
wo 08:00–17:00
do 08:00–17:00
vr 08:00–17:00
za Op afspraak

Banden service

Garage Kiers heeft een volledig banden service progamma van, montage,balanceren, opslag voor winter en zomerbanden en seizoen wissel.Garage Kiers heeft de meest courante maten op voorraad liggen en daardoor kunt u snel geholpen worden. 

 Airco service 

Garage Kiers heeft haar eigen airco vul station in huis. Tijdens preventief onderhoud wordt de status en het gas niveau gecontroleerd en indien nodig opnieuw afgevuld. Wij zijn volledig Airco gecertificeerd.

 

Autobedrijf Kiers nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Website door De Raaf Media